Portfolio

Projecten waar we fier op zijn

Beautysalon La Belleza

Mockup La Belleza

Bij La Belleza kan je niet enkel terecht voor schoonheidsbehandelingen, maar kan je ook heel wat producten aankopen waaronder haarbandjes, wasproducten en geschenkmanden. 

Aangezien er vandaag een groot potentieel ligt op online verkoop, kwam La Belleza al snel bij Hello-Web terecht. 

Na het bespreken van de nodige vereisten hebben we voor hen in korte tijd een website en webshop opgesteld, vertrekkende van een frisse en vertrouwde kleurencombinatie. Het is de bedoeling dat (potentiële) klanten zich meteen thuis voelen.

 

Dankzij de aangeleverde oplossing kunnen klanten van La Belleza de behandelingen raadplegen, een consultatie inplannen en schoonheidsproducten aankopen door middel van slechts enkele muisklikken. Bovendien is de website intuïtief te bedienen vanaf elk type toestel.

La Belleza bereikt hierdoor niet enkele een veel grotere doelgroep, maar dankzij de kant-en-klare oplossing bespaart men veel tijd en bijkomende kosten: betalingen worden automatisch afgehandeld, de stock wordt centraal beheerd en verzendlabels worden zonder tussenkomst aangemaakt.

La Belleza iPhone

Videografie
Doubi-Producties

Mockup Doubi-Producties

Doubi-Producties staat garant voor professionele videografie van bruiloften en andere evenementen. 

Voor dergelijke projecten is de klantbeleving essentieel. Om die reden werd er een uitgebreide kleurenanalyse uitgevoerd waarbij de keuze ging naar een kalm maar levendige kleurenpalet. 

Aangezien een persoonlijke aanpak niet mag ontbreken, kunnen bezoekers via een chatfunctionaliteit meteen met de videograaf contact opnemen.

Via een door Hello-Web ontworpen videocenter kunnen de klanten van Doubi-Producties op eenvoudige manier video’s van voorstellingen en evenementen aankopen en levenslang bekijken.

Rich End Productions

Mockup Rich End Productions

Rich End Productions is een bedrijf dat zichzelf beschrijft aan de hand van volgende diensten:

  • Cinematic Videomaker
  • Photographer
  • Droneservices
  • Events & Weddings

Rich End Productions was reeds actief aanwezig op sociale media waaronder Facebook en Twitter, maar door het aanbieden van een media-portfolio website zijn ze in staat hun zichtbaarheid te significant te verhogen.

Aangezien een breed scala aan diensten aanbieden, is een goede SEO van essentieel belang.

Scroll naar top